Life Coach Valmennus


Omena numero kaksi

HALUATKO MUUTOSTA ELÄMÄÄSI?

Opiskelen tällä hetkellä LCF Life Coach® -valmentajaksi Valmentamossa. Opintoni alkavat olla jo loppusuoralla ja haen nyt asiakkaita jotka saavat valmennuksen harjoittelijahinnalla.

Haluaisitko sinä olla yksi heistä?
Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, saadaksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti.

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat toimintasuunnitelman kohti haluamaasi.

Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat, mitä sinä haluat ja miten voit rakentaa omannäköistä elämää.Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein. Valmennukset voivat tapahtua kasvotusten tai etänä. Valmennuksen hinta on 4 kertaa yhteensä 200 € (50 € / tunnin valmennus).Valmennuksista annetaan palaute Valmentamolle. Palautteen antamiseen menee aikaa noin 10 minuuttia.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta. Ilmoittaudu mukaan! Valmennus on tarjolla vain viidelle!

Tarjolla myös kaksi ILMAISTA ryhmävalmennusta. Nekin voidaan hoitaa joko etänä tai livenä.