Cellreset Terveyshjelma / Kehokuuri


cellRESET logo

CellRESET / Kehokuuri

CellRESET/ Kehokuuri on elämänlaatua mullistava hyvinvointiohjelma, jonka tarkoitus on puhdistaa kehoa ja palauttaa kehon luonnollinen tasapaino. CellRESET on puhdistusohjelma, joka tähtää verensokerin tasapainottamiseen, käynnistää ja aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa, hillitsee kehon hiljaista tulehdusta ja ennen kaikkea energisoi kehoa.

Ohjelma sekä näkyy että tuntuu – yksinkertaisesti voit PALJON PAREMMIN! Tällä kuurilla et näe nälkää!

 • 28 päivää + 2 kk kestävä helppo ja yksinkertainen ruokavalio kansainvälisen terveyskonseptin mukaisesti (CellRESET).
 • Ulkoisen muutoksen näet peilistä – sisäiset terveydelliset muutokset tunnet kehossasi!

28 päivän ajan syöt neljä kertaa päivässä itsevalmistettua ruokaa – kalaa, kanaa, lihaa, munia, kasviksista, siemeniä sekä probioottista jogurttia. Ruokavaliota täydennetään ravintolisillä. Ruokaohjelma on lääkäreiden laatima ja se on turvallinen toteuttaa. Tuloksia alat huomata jo muutamissa päivissä!

Et ole paikkakuntaan sidottu, valmennukseen voi osallistua mistäpäin Suomea tahansa!

Aloittaa voit milloin vain, oman aikataulusi mukaisesti!

Sitruunat kuvassa

Kenelle? Sinulle,

 • joka olet yrittänyt pudottaa painoa, mutta mikään ei tunnu auttavan
 • joka haluat tasapainottaa verensokerit
 • joka haluat päästä irti makeanhimosta tai ruokariippuvuuksista
 • jonka suolisto oireilee ja aiheuttaa toistuvasti harmia
 • jonka elimistö oireilee ruoka-aineyliherkkyyksillä
 • joka haluat boostia aineenvaihduntasi
 • joka haluat puhdistaa kehoasi
 • joka haluat itsellesi vain PARASTA!

Kiinnostuitko?

CellRESET on käänteentekevä puhdistus- ja aineenvaihduntaohjelma, joka on muuttanut tuhansien ihmisten elämää ympäri maailmaa. Eikä ihme! CellRESET on turvallinen lääkäreiden suunnittelema kaksivaiheinen ohjelma, jonka ensimmäinen jakso kestää 28 päivää. Toinen vaihe on tasapainottava jakso, ja se jatkuu seuraavan kahden kuukauden ajan.

Yli 70 prosenttia kaikista elämäntapasairauksista ja monista elämänlaatua alentavista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravitsemuksellisiin puutoksiin sekä suoliston epätasapainoon. Oletko motivoitunut muutokseen? Oletko valmis panostamaan 28 päivän ajan terveyteesi, täysipainoiseen ja puhtaaseen ruokavalioon? Jos vastauksesi on KYLLÄ, CellRESET on sinua varten!

Oletko valmis uuteen terveempään elämään?

ME OLEMME TUKEMASSA SINUA MUUTOKSESSASI!

Miksi Cellreset?


Kukka navalla

Insuliiniresistenssi on elintapasairauksien äiti!

 • CellRESET purkaa tehokkaasti insuliiniresistenssiä
 • CellRESET aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa
 • CellRESET pudottaa painoasi
 • CellRESET sammuttaa kehon hiljaista tulehdusta
 • CellRESET tasapainottaa hormonitoimintaa
 • CellRESET rauhoittaa suolistoa
 • CellRESET puhdistaa kehoa
 • CellRESET pureutuu terveysongelman taustalla oleviin syihin

Ongelman taustaa

On yleisesti tiedetty tosiasia, että nykyihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Pikaruoka, puolivalmisteet, teollisesti prosessoitu ja lisäaineilla höystettyä ruoka ja valtava määrä piilosokeria ovat johtaneet valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja elämäntapasairauksissa.

Metabolinen oireyhtymä, kohonneet verensokeriarvot, kolesteroli – ja triglyseridiarvot, korkea verenpaine, ylipaino, tyypin 2 diabetes sekä kehon tulehdustilat ja autoimmuunisairaudet ovat hurjassa kasvussa.

Kaikki ympärillämme on muuttunut – paitsi ihmiskeho! Se toimii tismalleen samalla tavalla ja sillä on tismalleen samat ravitsemukselliset tarpeet kuin esi-isillämme tuhansia vuosia sitten.

Elimistön normaali toiminta voidaan taata vain välttämättömien ja elintärkeiden ravintoaineiden optimaalisella tarjonnalla ja suoliston normaalista toiminnasta huolehtimalla. Riittämätön ravintoaineiden saanti ja suoliston häiriöt johtavat kehon oireiluun tai elämäntapasairauksiin.

Elämme ajassa, jossa meillä on paljon stressiä ja kiirettä, liikaa pika- ja einesruokia, liikaa sokeria, liian vähän unta ja liikuntaa. Näiden tekijöiden seurauksena monet elämäntapasairaudet puhkeavat.

 • ylipaino
 • väsymys
 • suolisto-ongelmat
 • korkea verenpaine
 • korkea kolesteroli
 • krooniset tulehdukset tai hiljainen tulehdus
 • kohonneet verensokerit tai diabetes
 • krooniset tulehdukset
 • nesteturvotukset
 • kehossa hormonaalinen epätasapaino
 • hidastunut aineenvaihdunta
 • unihäiriöt tai unettomuus
 • kiputilat kehossa

Ennen sairastumistaan keho lähettää usein jo pitkään hälytysmerkkejä:

väsymys, haluttomuus, yleinen huono olo, päänsärky, unettomuus, suolisto-ongelmat, ylipaino, epämääräisiä kipuja… Helposti sivuutamme nämä kehon hätähuudot ja kuittaamme ne särkylääkkeillä, antibiooteilla, hörpimme väsymykseen kahvia tai energiajuomia ja ajatelemme oireiden kuuluvan ikään tai elämään yleensä. Omaan oloon tottuu, ja tyydymme siihen mitä on.

CellRESET on ohjelma, joka kääntää negatiivisen kehityksen suunnan. CellRESET ei ole vain dieetti dieettien joukossa – 28 päivän aikana tapahtuu positiivisia asioita, mitä et osaisi ehkä ajatellakaan. CellRESET muuttaa elämäsi suunnan!

Ravinnon voima on valtaisa – Syöty ruoka joko ruokkii huonoa oloa, tulehduksia, heikentää immunipuolustusta, rapauttaa ja vanhentaa kehoa ennen aikaisesti, jopa sairastuttaa. Tai se korjaa, rakentaa ja parantaa kehoasi. Sinä päätät!

Varoitusmerkit

Puhdistus-/aktivointivaihe:
Puhdistusvaihe on 28 päivää, mutta positiiviset vaikutukset huomaat jo 5-10 päivän jälkeen. Painon painonpudotus, lisääntynyt energia ja parempi uni tulevat nopeasti ohjelman aloituksen jälkeen. CellRESET-ohjelman ohjeita on tässä vaiheessa noudatettava mahdollisimman tarkasti, jotta keho voi tasapainottua.

Optimoinvaihe:
Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa seuraavat 2-3 kuukautta vähähiilihydraattista, puhdasta ja prosessoimatonta ruokavaliota, jonka aikana sinulla kuitenkin on selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja.

Elämäntapavaihe:
28 päivän puhdistusvaiheen ja optimointivaiheen jälkeen sinulle on tullutkin jo tapa syödä hyvää ja puhdasta ruokaa. Voit tehdä uudestaan 28 päivän puhdistusvaiheen milloin tahansa. Erityisesti sitä suositellaan, jos sinulla on vielä painonpudotustarvetta. Muutoin suositus on tehdä 28 päivän vaihe kerran vuodessa.

3 vaihetta

Tavallisin syy CellRESET-ohjelman tekemiseen on ylipaino ja diabetes

Perinteisessä dieetissä kaloreiden vähenemisen myötä myös välttämättömien ravintoaineiden saanti vähenee, mikä hidastuttaa ja häiritsee monia kehon toimintoja. Keho menee helposti ”säästöliekille”, laihdutus syö lihakset sen sijaan että rasva vähenee kehosta. Olo on kiukkuinen, nälkäinen ja ahdistunut, makeanhimot jylläävät. Koska ravintoaineiden saannista ei huolehdita myös kuona-aineiden eritys hidastuu. Kun dieettivaihe loppuu pomppaa paino samoihin lähtölukemiin.

CellRESET ohjelmassa hiilihydraattien vähentäminen sekä riittävä proteiinin, aminohappojen ja rasvahappojen saanti käynnistävät aineenvaihdunnan, jolloin keho alkaa automaattisesti käyttää rasvavarastojaan. Energisyys lisääntyy, paino tippuu rasvoja polttamalla eikä lihaksia syömällä. Kuona-aineet päätyvät WC-pönttöön.

Ohjelmien vertailu

Ylipaino on vain yksi oire muiden joukossa, joka kertoo kehon aliravitsemuksesta. Terveys ei koskaan ole kiinni pelkästään kiloista, myös laihoilla tai normaalipainoisilla ihmisillä voi olla merkittäviä terveydellisiä ongelmia.

Ihmisen solu
Kehomme koostuu noin 70 miljardista solusta. Solun ”voimalaitokset” eli mitokondriot vastaavat energiantuotannosta ja tarvitsevat toimiakseen vettä, happea ja ravintoaineita.
Saanti
Torjunta-aineet, ympäristön saastuminen, raskasmetallit, kemikaalit, prosessoitu ruoka, köyhtynyt maaperä ja geenimanipulointi vaikuttavat suoraan tai epäsuoraan solujen toimintaan.

Liikaa sokereita ja hiilihydraatteja sisältävä ruokavalio johtaa insuliiniaineenvaihdunnan häiriöihin. Insuliiniresistenssi aiheuttaa mm. väsymykstä, aineenvaihdunnan hidastumista, sokeriaddiktiota, hormonaalisia häiriöitä, päänsärkyä tai migreeni ja erilaisia aineenvaihdunnan häiriöitä.

Insuliini 1
Ylipaino ja diabetes/ insuliiniresistenssi: Insuliinireseptorit eivät ota vastaan enää insuliinia eikä sen kuljettamia ravintoaineita => solu ei saa riittävästi ”energiaa” toimiakseen.
Insuliini 2
Terve insuliiniaineenvaihdunta: Insuliini sitoutuu reseptoreihin ja kulkeutuu soluun. Insuliini kuljettaa soluun ravintoaineet. Solu ja keho muodostavat energiaa kehon normaalin toiminnan tarpeisiin.

Kaikki aineenvaihdunnan prosessit kehossa liittyvät toinen toisiinsa tai ovat riippuvaisia toisistaan. Yksittäiset häiriöt aineenvaihdunnassa voivat vaikuttaa koko kehon toimintaan. Tästä esimerkkinä insuliinin ja hormonitoiminnan yhteys. Liiallinen hiilihydraattikuorma johtaa liialliseen insuliinihormonin tuotantoon, mikä puolestaan voi johtaa muihin hormonaalisiin epätasapainotiloihin. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten monimutkaiset kehon biokemialliset prosessit voivat johtua ruokavaliostamme.

Aineenvaihduntaprosessi

Takuuvarmat tulokset 28 päivässä

KOE RAVINNON VOIMA!


Lohi kuvassa

VALKOISET PÄIVÄT

Ohjelman ensimmäinen viikko koostuu VALKOISISTA PÄIVISTÄ, jolloin syödään neljä kertaa päivässä puhdasta ja proteiinirikasta ruokaa kuten munia, kanaa, kalkkunaa, erilaisia kaloja ja äyriäisiä sekä probioottista jogurttia.

Rasvat ovat tärkeässä roolissa, ja ohjelmassa käytetään voita, kookosöljyä ja oliiviöljyä. Maustamisessa käytetään tuoreita yrttejä, valkosipulia, chiliä, inkivääriä, sitruunaa/limeä ja monia muita maukkaita mausteita. Käytössäsi on paljon reseptejä ruuanvalmistukseen.

VIHREÄT PÄIVÄT

Viikot 2-4 koostuvat VALKOISISTA SEKÄ VIHREISTÄ PÄIVISTÄ, jolloin edellisten ruoka-aineiden lisäksi mukana ovat vihannekset, kasvikset, marjat ja hedelmät.

Ohjelma on tehty sinulle helpoksi ja takuulla toimivaksi. Tehtäväksesi jää vain noudattaa ohjeita!

Ohjelmaa on helppo toteuttaa myös kiireisessä arjessa. Toki uusien tapojen ja rutiinien opettelu vaatii itsekuria ja vaivaakin, mutta se kannattaa! CellRESET on parhaimmillaan investointi koko loppuelämäsi terveyteen ja hyvinvointiin. Tästä ovat esimerkkinä yli 10 000 suomalaista, jotka ovat ottaneet CellRESETin omakseen. CellRESET-ohjelmasta tulee monille elämäntapa – tulokset tulevat hämmentämään sinut!

Salaatti kuvassa
Nuudeliannos

28 päivän jälkeen siirrytään OPTIMOINTIVAIHEESEEN joka on kehon vakauttamisvaihe painon ja saavutettujen terveyshyötyjen säilyttämiseksi. Optimointi kestää 2-3 kuukautta, jolloin noudatat opittua vähähiilihydraattista ruokavaliota. Sen aikana sinulla on kuitenkin selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja. Optimointivaihe on tärkeä, jotta saavuttuja terveyshyötyjä voidaan ylläpitää.

Optimointivaihe on tärkeä monessakin suhteessa. Kehon ja aineenvaihdunnan korjaus- ja muutosprosessit jatkuvat myös 28 päivän jälkeen. Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa vähähiilihydraattista ja antitulehduksellista ruokavaliota. Vieläkin tärkeämpää on se oppi, minkä tulet ruokavaliota laajentaessasi huomaamaan! Kun optimoinnilla palautat vanhoja tuttuja ruokia takaisin ruokavalioosi, huomaat, mihin kehosi reagoi. Tämä on sinulle ennen kaikkea tärkeä TIETO siitä, mikä sinulle sopii ja mikä EI sovi.

28 päivän CellRESET-ohjelma muuttaa vanhoja ehkä piintyneitäkin tapojasi kuin huomaamatta – paljon parempaan ja terveellisempään suuntaan. Pienillä muutoksilla on iso merkitys loppuelämän elämänlaatuusi!

Havaintokuva 1

Ennen solujen puhdistusta myrkyt, kemikaalit, liiallinen verensokeri ja ylipaino johtavat väsymykseen.

Havaintokuva 2

28 päivän aikana tapahtuu elimistön puhdistuminen aineenvaihdunnan aktivoituminen ja immuunijärjestelmän rakentaminen.

Havaintokuva 3

2-3 kuukautta ovat helppoa elimistön vakauttamisvaihetta, jolloin opit, mikä on kehollesi hyväksi ja mikä aiheuttaa ongelmia.


KAIKKI ON KIINNI ENERGIASTA

ENERGIATASO HUONO

 • Väsymys ja uupumus
 • Ylipaino
 • Hidas aineenvaihdunta
 • Kipu ja jäykkyys
 • Verensokeriongelmat
 • Huono immuniteetti
 • Masennus
 • Hormonaaliset ongelmat
 • Tulehdus
 • Suolisto-ongelmat
Patterit tyhjästä täyteen

ENERGIATASO HYVÄ

 • Ilo ja nauru
 • Energisyys
 • Hyvämieli
 • Terveys
 • Normaalipaino
 • Urheilu
 • Voima
 • Aktiivisuus
 • Perhe
 • Onni


Loppu elämän hyödyt 28 päivässä


Nainen nauraa

Loppuelämän hyödyt ovat kiistattomat – CellRESET muuttaa hyvinvointisi. Näin on tapahtunut jo kymmenille tuhansille ihmisille ympäri maailmaa – sinä et ole poikkeus!
CellRESET on turvallinen lääkäreiden suunnittelema kaksivaiheinen ohjelma, jonka aktivoi hidastuneen aineenvaihdunnan, puhdistaa kehoa – keho tuottaa taas energiaa eli väsymys kaikkoaa ja kehosi omilla paranemisprosesseilla on mahdollisuus lähteä käyntiin.
Tämä voi olla loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Jos mikään ei muutu, niin mikään ei muutu! Tee muutos!

Yli 70 prosenttisesti kaikista elämäntapasairauksista ja monista elämänlaatua laskevista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravitsemuksellisiin puutoksiin sekä suoliston epätasapainoon.

Oletko valmis panostamaan terveyteesi, täysipainoiseen ja puhtaaseen ruokavalioon? Jos vastauksesi on KYLLÄ, tällöin CellRESET on sinua varten! Oletko kyllästynyt huonoon oloon? Oletko motivoitunut muutokseen? Me olemme sinua varten!

Omena pilkkoutuu

Entä, jos et lähdekään cellRESET-ohjelmaan mukaan?

 • Olet 28 päivän kuluttua edelleen samassa pisteessä kuin nyt – mikään ei ole elämässäsi muuttunut.
 • Olet yhä turhauttavassa ravintotiedon villissä viidakossa. Painosi on entinen, housusi kiristävät, ja sinulla on edelleen samat riskit sairastua hoitoa ja lääkitystä vaativiin elämäntapasairauksiin.
 • Nukut yösi huonosti; olet väsynyt, huonolla tuulella ja alakuloinen.
 • Vatsaasi vääntää ja käyt monta kertaa päivässä ”räjäyttämässä pöntön” tai vastavuoroisesti käyt pöntöllä vain ehkä kerran viikossa.
 • Olet edelleen sokeri- tai hiilihydraattikoukussa.
 • Käännä suuntasi kohti onnellisempaa ja parempaa arkea. Tee päätös koko elämänmittaisesta muutoksesta nyt.